Angelique gastspreker bij de Basis

Vrijdag 23 april 2010

Door Redactie

 Zondag 2 mei komt Angelique, bekend van het RTL programma Idols 3, zingen en vertellen over haar leven tijdens de diensten van kerk de Basis, om 10.00 en 12.00 uur aan de Egerlaan 15 in Apeldoorn.

Angelique Koorndijk heeft in 1989 meegedaan aan de Soundmixshow van Henny Huisman. Ze heeft de theaterschool gedaan en zingt en danst al haar hele leven, net als haar hele familie. Als ze bij elkaar komen, zijn ze altijd wel bezig met iets uit de entertainmentsfeer. ’Een dag zonder muziek is als een verloren dag’.

Als alleenstaand moeder zag Angelique Koorndijk (39) het zeven jaar geleden niet meer zitten. “Ik was zwaar depressief en had het gevoel dat er geen uitweg meer was. Mijn leven had ik niet meer onder controle en niets leek te lukken. Bij mijn zoontje was een autistische stoornis geconstateerd. Als mensen je vertellen dat je zoon nooit genegenheid zal tonen en nooit zelfstandig kan leven, dan wil je dat natuurlijk niet horen als ouder.”

In die tijd trad zij wel al op als zangeres. “Dat was een soort uitlaatklep, maar op het moment dat je die niet had, zakte je weer helemaal weg. Ik hield de schijn maar op.” Overdag werkte zij in een laboratorium. Lachend: “Je zit dan achter zo’n steriele kas. Dat is niet echt bevorderlijk, dus daar ben ik niet lang gebleven.”

Haar zangcarrière zit in de lift, mede door het succes van Idols 3. In  2007 kwam haar cd ‘Free’ uit. Met haar fenomenale stem en een sprankelende performance, heeft de Amsterdamse zangeres bewezen dat ze terecht tot de top van de moderne music business gerekend mag worden. Laat je pakken door songs recht uit haar hart!

Ook benieuwd wat Angelique allemaal te vertellen heeft? U bent van harte welkom in de Basis. Voor kinderen van 0 t/m 2,5 jaar is er opvang, voor kinderen t/m groep 7 is er tijdens de dienst een speciaal kinderprogramma.

Zie www.basis.cc

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!