Apeldoorn Direct steunt War Child

Donderdag 24 maart 2011

Door Redactie

Van 25 maart tot en met 1 april staat radio 538 geheel in het teken van de landelijke campagne ‘538 voor War Child’.  Een week lang trekt het radiostation met twee trucks langs zo’n 24 steden in Nederland met als doel om zoveel mogelijk  geld op te halen voor de oorlogskinderen. Op dinsdagavond 29 maart van 18:00 uur tot 22:00 uur staat de truck met 538- dj’s op het Marktplein in Apeldoorn.

Diverse partijen in Apeldoorn zijn al in de bres gesprongen voor acties om geld in te zamelen voor War Child, waaronder Apeldoorn Direct! Zo wordt er een veiling georganiseerd waar inwoners kunnen bieden op allerlei producten, ter beschikking gesteld door de Apeldoornse middenstand. Het gehele aanbod van de veilingprojecten is terug te vinden op www.apeldoorndirect.nl/warchild.

Wil je zelf iets doen? Dat kan en stunt mee voor Warchild! Bedenk een leuke stunt en zamel hiermee geld in. Dit kan van alles zijn: van sponsorlopen tot statiegeldinzamelingen. Stunts kunnen aangemeld worden via www.radio538voorwarchild.nl. De leukste acties komen op tv en internet. Natuurlijk kun je ook geld doneren via giro 113.
Houd Apeldoorn Direct de komende tijd in de gaten en steun Warchild!

Foto: D&R Fotografie

 

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!