Apeldoorn telt af

Vrijdag 23 december 2022

Door Redactie

Geniet vandaag nog van het Wintersferen speltakel  in de binnenstad van Apeldoorn en maak je op voor de aftelfeesten en vier de jaarwisseling samen!

Zuiderpark

Geniet van een spektakel van drones, laserstralen en geluid: een show helemaal van nu! Het aftelfeest in het Zuiderpark is leuk voor jong en oud, maar vooral leuk voor kinderen tot ongeveer 14 jaar oud. Dans jezelf warm op de muziek van de DJ en geniet om 18.30 uur van de spectaculaire droneshow. De eerste 500 bezoekers krijgen een gratis oliebol.

Droneshow van 17.00 tot 19.00 uur

Zwitsalterrein

Vier de jaarwisseling met vrienden en familie op dit grootse aftelfeest! Geniet van een hapje en drankje in de warme Zwitsalhal en dans op de leukste muziek die de DJ de hele avond voor je draait. Om 21.30 en 00.00 uur zijn er twee spectaculaire vuurwerkshows. Zo tellen we sámen af naar 2023. Een geweldig feest voor jong en oud! De eerste 500 bezoekers krijgen een gratis oliebol.

Vuurwerk shows van 20.30 tot 01.00 uur

Dorpshuis Uddel

De omgeving van het Dorpshuis in Uddel is de plek om het jaar 2022 met elkaar uit te luiden. Om 22.30 uur telt iedereen met elkaar af tijdens de prachtige vuurwerkshow. Dit alles onder het genot van een drankje. Een aftelfeest voor jong en oud!

Vuurwershow van 21.30 tot 23.30 uur

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!