Apeldoorn viert de vrijheid met Boer Harm en nog veel meer!

Woensdag 1 mei 2024

Door Kevin van Es

Het moet een onvergetelijke dag worden op het Apeldoornse Bevrijdingsfestival. Komende Bevrijdingsdag stroomt het Zwitsalpark voor de zevende keer vol om de vrijheid te vieren. Het gratis toegankelijke festival biedt een breed programma voor jong en oud. Op het programma staan onder anderen online-sensatie Boer Harm en The Clarks.

Line-up

Op de mainstage van het festival krijgen we Jet van der Steen, Stones Sessions, Poar Neem’n, Peer, Lucas Nicholas, Boer Harm, Bon Your, de Apeldoornse bands Damsha Craic en MONO te zien. In de Loods kunnen de bezoekers genieten van Apeldoornse DJ’s Wouter S en Dinant van Tongeren, Blaze Trax en LPS Collective. 

Alle leeftijden

Het evenement is toegankelijk voor alle leeftijden. Zo is de er de Vrijheidstuin voor kinderen. Met diverse kinderactiviteiten zoals schilderen, tekenen met Royal Talens Foundation en springkussens, skippyballen en ijsjes! Daarnaast kan je je favoriete eten scoren in de foodcourt.

Het festival begint zondag 5 mei om 13:00 en eindigt om 01.00, neem voor meer informatie een kijkje op de site van de organisatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!