Apeldoorn viert dit jaar weer ons eigen bevrijdingsfestival

Vrijdag 29 april 2022

Door Redactie

De line up van het Apeldoornse bevrijdingsfestival is veelbelovend. Hierbij richt de organisatie zich op muziekliefhebbers van jong tot oud. Zo staan er dit jaar OG3NE, Tim Dawn, Poar Neem’n, RemmenLos, Yellow Pearl en Mono geprogrammeerd. Gerenommeerde artiesten die ruimschoots hun sporen hebben verdiend op diverse festivals in Nederland. Daarnaast heeft het festival ook op gebied van food een uitgebreid menu te bieden zoals de Indonesische keuken van MammieJammie en de lekkere worsten van de Wurstmeister. Wil je alvast weten wie er op het programma staan tijdens het bevrijdingsfestival Apeldoorn?

Bevrijdingsfestival Apeldoorn is gratis toegankelijk en vindt plaats op 5 mei van 16:00 – 00:00 uur. Voor kinderen zijn er dit jaar geen activiteiten. De ingang van dit Bevrijdingsfestival is bij Zwitsal-Zuid.

OG3NE

OG3NE is de Nederlandse vocalgroup bestaande uit de zussen Lisa, en de tweeling Amy en Shelley, die geroemd wordt om hun bijzondere harmonieuze vocale kwaliteiten. De naam OG3NE staat voor de bloedgroep O van hun moeder en de genen die de zussen aan elkaar verbinden. In 2014 wonnen zij als eerste groep ter wereld het vijfde seizoen van ‘The Voice’.

Probleem? Poar Neem’n!

De mannen van Poar neem’n gaan het Bevrijdingsfestival afsluiten met heerlijke feestmuziek, humor & liters bier! Poar Neem’n pompt kneiters en zorgt voor ongein. Poar Neem’n op de buhne staat garant voor genoeg interacties met het publiek en goede hits!

Tim Dawn

Tim Dawn is een Nederlandse singer-songwriter. Hij is vooral bekend van zijn akoestische uitvoering van de Bee Gees-klassieker To Love Somebody, die hij opneemt voor een reclamecampagne van een bekende supermarktketen en natuurlijk van zijn grote doorbraak met “Walking On A Wire” in 2018.

Yellow Pearl

Yellow Pearl doet in 2004 mee aan het Nationale Songfestival met hun nummer For You An Me; en weet in de finale te belanden. De band bestaat uit zes vrienden. Het zingen hebben ze zichzelf allemaal aangeleerd. Hun motto is: eerst hard werken en dan hard feesten.

RemmenLos

Swingend, zo zou je heel kort een optreden van RemmenLos kunnen omschrijven. De harmonieuze en soulvolle samenzang, de uiterst swingende beat van de drums in combinatie met de funky bas, de gevoelige snaar van de gitaar en de gekleurde klanken van de toetsen staan garant voor een swingend avond vol muziekplezier.

Mono

Singer-songwriter Martijn Koelemeijer (31) schrijft en zingt al meer dan tien jaar liedjes. Vaak over de liefde en “hedendaagse dingen”, maar nu bezingt hij Apeldoorn, de stad waar hij is geboren en getogen.

Bekijk meer info op: www.bevrijdingsfestivalapeldoorn.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!