Apeldoorns centrum bruist op zondagen met Royal Sundays!

Maandag 6 mei 2024

Door Jasmijn ten Napel

Op zondag komt de Apeldoornse binnenstad tot leven. De eerste ‘Royal Sunday’ van het jaar staat voor de deur, zondag 12 mei valt er genoeg te beleven in de binnenstad. Wat kunnen we allemaal verwachten?

Voor ieder wat wils

Elke zondag valt er wat te beleven in Apeldoorn centrum. Muzikale optredens van lokale talenten wisselen af met theatervoorstellingen voor jong en oud. Ontdek de unieke sounds of Moonloops, het brein van singer-songwriter Sarah Dekker, of geniet van Levend Theater met bijzondere mobiele acts, muzikale acts en steltenlopers.

Shop, geniet en beleef

Naast de vele activiteiten is er ook genoeg te doen voor de shopliefhebbers. Slaag bij de leukste winkels, geniet van de gezelligste terrassen of strijk neer in het Oranjepark voor een ontspannen middag met muziek.

Royal Sundays is een samenwerking tussen centrummanagement Apeldoorn, Apeldoorn Partners, de gemeente Apeldoorn en binnenstadondernemers. Ook lokale horecagelegenheden doen mee met speciale aanbiedingen, dus kom zeker proeven van de lekkerste hapjes en drankjes.

Kom en beleef het zelf!

Mis deze unieke zondagen vol plezier en beleving niet! Bekijk het actuele programma op de social media kanalen van Apeldoorn Binnenstad. De eerste Royal Sunday vindt plaats op zondag 12 mei in Apeldoorn centrum.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!