Apeldoorns filmpje in Israelisch tv programma

Maandag 13 september 2010

Door Niels Kater

De Apeldoornse Emily Willmann doet weer eens van zich spreken. Eerder haalde ze al het nieuws met haar Lady Gaga-parodie en was ze zelfs even in de race om mevrouw Rutte te worden in het programma “Ja ik wil… Rutte”. En nu verschijnt ze zelfs op de Israelische TV. Nou ja, niet zelf, maar haar clipje wel.

“Mijn Israëlische tante stuurde onze clip ‘Alejandro Supergay’ een paar weken geleden naar een televisieprogramma, HaZinor (vrij vertaald: the tube). HaZinor gaat over het internet en wordt uitgezonden op één van de grootste commerciële zenders in Israël.”, vertelt Emily.

In het TV-programma zit een onderdeel waarbij mensen iedere week op 4 filmpjes kunnen stemmen. “De redactie belde mij enthousiast voor meer informatie.”, vervolgt de Apeldoornse schone.  “Het is vrij uniek dat er een buitenlandse inzending meedoet omdat er alleen Israëlische inzendingen mee mogen doen. Omdat ik half-Israëlisch ben en dus een link heb met Israël, maken ze een uitzondering. Vanavond is het zover: We komen op televisie!”

Gedurende de komende week is het de bedoeling dat mensen stemmen op het favoriete filmpje. Dat kan op de website van HaZinor. Het filmpje met de meeste ‘likes’ gaat verder met andere finalisten voor het best bekeken filmpje.

“Wat er uiteindelijk precies te winnen valt is onbekend, maar dat we bekendheid krijgen is voor ons al een prijs.”, vertelt de studente journalistiek.

Als je op de link klikt: is het derde filmpje, het filmpje van Emily. Als je een stuk verder naar beneden scrollt, kun je vier bolletjes aanvinken om te stemmen. Het derde bolletje is dat van Emily. Klik op deze link:

http://j.nana10.co.il/Article/?ArticleID=745372

“In het Hebreeuws betekent ‘gay’ ook ‘vrolijk’, net zoals in het Engels.”, aldus Emily. “Onze versie krijgt dan de dubbelzinnige titel ‘Alejandro –Vrolijke versie’ en de redactie geeft ons een grote kans om te winnen!”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!