Apeldoorns nieuws, vers in je mailbox

Vrijdag 5 oktober 2018

Door Redactie

Redactie Apeldoorn Direct

In deze tijden van ‘alles, nu’ brengt Apeldoorn Direct de benodigde balans door nieuws met een verbindend karakter te leveren. We zoeken naar diepgang en verslaan niet alleen hier en nu, maar vertellen meer over het karakter van deze stad. Tegelijkertijd zoeken we naar manieren om dat nieuws nog beter te verspreiden. Daarom presenteren we vandaag de vernieuwde Apeldoorn Direct Nieuwsbrief, waarmee jij nog gemakkelijker op de hoogte blijft van jouw stad.

Apeldoorn Direct brengt al meer dan 10 jaar het nieuws van de stad naar je toe. Met deze vernieuwde nieuwsbrief willen we jou, als trouwe lezer, nog beter voorzien van wat er in Apeldoorn gebeurt en, geloof ons, er gebeurt veel! Schrijf je dus direct in, of lees nog verder over wat er in de nieuwsbrief te vinden is.

Elke maandag de beste Apeldoornse verhalen in je mailbox?

 

Deze week in het nieuws

Deze week vind je in onze kakelverse nieuwsbrief onder meer alles over het Bierfest op het Zwitsalterrein, vind je het interview voor de serie In Beeld met Apeldoorns model Yanna van Sabben en meer over cultureel, politiek en ondernemen in Apeldoorn.

Help de stad, adopteer een nieuwsbrief

Nieuws blijft altijd bestaan en zolang dit er is willen wij het vastleggen op Apeldoorn Direct. Om dat te kunnen doen hebben we wel jouw hulp nodig. Want het maken van deze site (en de nieuwsbrief) kost wekelijks tijd, inzet én geld. Tijd en inzet investeren we zelf, want Apeldoorn Direct wordt gerund door gepassioneerde vrijwilligers. Wanneer je echter onze nieuwsbrief adopteert help je ons ook aan de financiële middelen om Apeldoorn Direct live te houden. In ruil krijg je een plek om jezelf, je bedrijf of je initiatief aan Apeldoorn te laten zien.

Adopteer een nieuwsbrief

 

Schrijf je in

Met de nieuwsbrief willen we meer Apeldoorners helpen aan hun wekelijkse nieuwsbehoefte, dus schrijf je hieronder in en blijf op de hoogte!

Elke maandag de beste Apeldoornse verhalen in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!