Apeldoornse Beursvloer levert 103 matches op

Donderdag 19 november 2015

Door Redactie

Roelof Rump

Het Apeldoornse stadhuis was op woensdag 18 november het decor voor de elfde editie van de Beursvloer Apeldoorn. Lokale bedrijven die iets voor de samenleving willen betekenen en lokale maatschappelijke organisaties die wel wat hulp kunnen gebruiken, sloten hun deals tijdens dit jaarlijks terugkerende event. Een prachtig resultaat van 103 deals, laat de organisatie weten. Bovendien zijn vijf organisaties blij gemaakt met een extra bijzonder aanbod, een superaanbieding.

Loco-Burgermeester Mark Sandmann gaf rond vijf uur ’s middags door een gongslag het startsein. Om half zeven sloot de Beursvloer en zijn de behaalde resultaten door presentator Frank van Klink bekend gemaakt. In de tussenliggende tijd zijn vraag en aanbod op gebied van kennis, diensten of goederen bij elkaar gebracht. De portemonnees bleven gesloten als gebruikelijk. Na tien minuten waren de eerste 15 matches al gemaakt!

Alle afspraken zijn ter plekke vastgelegd door organisator Stichting Present. Dit maakt het ook mogelijk de afspraken in de toekomst te monitoren in het belang van beide partijen. Voor de vijf extra bijzondere aanbiedingen konden bedrijven meedingen door zich kort te presenteren voor de betreffende bedrijven. Die bedrijven hebben daaruit ieder een gelukkige gekozen, te weten Stichting Da Capo, New day impact, Mundante, Bestuurdersacademie, Hospice Apeldoorn en Humanitas.

Ook dit jaar was de Beursvloer weer geslaagd. In 2016 zal de Beursvloer dan ook zeker weer plaatsvinden. De website www.beursvloerapeldoorn.nl biedt tegen die tijd meer informatie. Informatie over de editie van dit jaar is ook daar beschikbaar.

Heeft u voor de volgende beursvloer al iets om te delen met een vereniging of organisatie? Neemt u dan contact op met Stichting Present in Apeldoorn via (055) 5767997.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!