Apeldoornse Ondernemers starten “Apeldoorns Absurde Kortingskrant”

Dinsdag 14 oktober 2014

Door Redactie

© Ultimate

De Apeldoornse ondernemer Mike van Woudenberg van Ultimate kreeg nul op zijn rekest toen hij bij de plaatselijke krant vroeg naar het jaarlijks terugkerende ‘kortingsboekje’. Vanwege interne afwegingen werd het boekje, vol met kortingen, dit jaar niet gedrukt. Dat gaf Van Woudenberg geen voldoening. Samen met ontwerpbureau ‘Degen en Leideritz ” nemen ze nu het heft in eigen handen en doen ze het dit jaar zelf. Echte ondernemers!

Eind november krijgen de Apeldoorners de krant in de bus met daarin kortingen bij Apeldoornse bedrijven. Van auto tot taart, van diner tot gebitsreiniging en alles daar tussenin. Eén aanbieding per pagina, met daarnaast nog een kortingscoupon. Geen 10% korting maar scherpe aanbiedingen van verschillende ondernemers.

De gedachte achter “Apeldoorns Absurde Kortingskrant” is dat zowel klant als ondernemer elkaar nodig hebben. Van Woudenberg: “Met de feestmaand in aantocht gaan we als consument weer volop genieten van lekker eten & drinken, er mooi uitzien, cadeau’s en leuke dingen doen. Dat doet een aanslag op onze portemonnee. “Tegelijk hebben we als ondernemer een platform nodig om mensen uit te nodigen voor al die dingen vooral bij ons te komen”

Wil je meer weten over deze kortingskrant of wil je als bedrijf meedoen? Lees dan de informatie op de website van Ultimate

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!