Art event Hamermolen goede publiekstrekker

Maandag 23 augustus 2010

Door Tamara Cheizoo-Buis

Gisteren werd voor de derde keer het art event bij de mooie Hamermolen in Ugchelen georganiseerd. Alles werkte mee, het zonnetje scheen, de locatie was mooi en er kwam veel publiek. Alle ingredienten voor een leuke, kunstzinnige zondagmiddag. Art events worden op diverse, bijzondere, plekken gehouden en zijn georganiseerd door de stichting Kunst evenementen.

Kunstenaars kwamen zowel uit het binnen- als het buitenland. In totaal toonden ruim 70 kunstenaars uit allerlei disciplines hun werk. Er was werkelijk van alles te zien. Beelden, glaswerk, kleding, sieraden, houtwerk, schilderijen. Het een nog bijzonderder dan het ander. De Hamermolen is industrieel erfgoed en daarmee een goede locatie voor dit event. Binnen en buiten konden liefhebbers hun hart ophalen bij de diverse, goedbezochte stands.

Mocht je dit event gemist hebben en belangstelling hebben, op 13 en 14 november is er nog een art event in de buurt van Assen. Kijk voor meer informatie op de site van de stichting Kunst evenementen.

Foto: Joke de Wolde

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Kunst

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?