Bastiaan Ragas Brengt ‘In Gods Naam’ naar Theater Orpheus

Dinsdag 3 oktober 2023

Door Redactie

Op dinsdag 17 oktober zal acteur en zanger Bastiaan Ragas zijn voorstelling ‘In Gods naam’ opvoeren in Theater Orpheus. De voorstelling neemt je mee op een persoonlijke reis door de Bijbel, waarin Ragas op zoek gaat naar antwoorden in een eeuwenoud verhaal.

Inspirerende samenwerking

‘In Gods naam’ wordt georganiseerd door drie Apeldoornse kerken: de Grote Kerk, de Jachtlaankerk en de Goede Herderkerk. Hun doel is om de bezoekers te raken met het persoonlijke verhaal van Ragas en de diepgaande verhalen uit de Bijbel. Na de voorstelling is er de mogelijkheid om samen na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Nabeschouwen

Het verhaal gaat verder na de voorstelling. Op zondag 22 oktober vindt om 10.00 uur in de Grote Kerk een kerkdienst plaats, die aansluit op de thema’s van de voorstelling. Deze dienst is vrij toegankelijk, zelfs voor degenen die de voorstelling niet hebben bijgewoond. Voor wie dieper wil ingaan op de theatervoorstelling en de vragen die deze oproept, is er op dinsdag 24 oktober om 20.00 uur een ‘aftertalk’ in de Goede Herderkerk, geleid door ds. Michiel de Leeuw en ds. Hester Smits. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via hestersmits@ziggo.nl.

Meer informatie

Voor meer informatie over dit bijzondere evenement, kun je terecht op de volgende websites:

  • Grote Kerk: grotekerkapeldoorn.nl
  • Goede Herderkerk: goedeherderkerk.info
  • Jachtlaankerk: jachtlaankerk.nl

Email: hestersmits@ziggo.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!