Bijzondere eerste editie Spiritual ladies Day

Donderdag 18 augustus 2011

Door Tamara Cheizoo-Buis

Afgelopen zondag werd in hotel Oranjeoord de eerste Spiritual Ladies Day georganiseerd door bewustwordingscoach Sjaan van der Gaauw, stemacteur Ingrid Leerkes en tekstschrijfster Tamara Buis. Een dag als deze is voor veel vrouwen een welkome afwisseling in deze drukke, haastige tijd van volle agenda’s. Deelnemers kwamen van dichtbij en ver, van Apeldoorn tot Nuth.

Nadat alle dames een rituele reiniging hadden gehad, mochten ze naar binnen voor koffie en thee. Men startte met een meditatie waardoor iedereen ontspannen de dag begon. Er was een workshop wastekeningen maken, met uitleg van Sjaan. Na de lunch was het tijd voor beweging en waar kan dat beter dan de prachtige bossen van Hoog Soeren? In stijl van de dag wandelden de dames volledig in stilte. Tijd voor bezinning en genieten van de natuur. De opdracht was om te noteren wat je zag en voelde en iets mee te nemen uit de natuur. Tussendoor was er wederom een meditatie en werd een mooi verhaal verteld.

Bij terugkomst in het hotel deelden de dames wat ze hadden gezien en wat dit voor hen betekende.  De dag werd afgesloten met een heerlijke high tea. Voldaan keerden alle deelneemsters eind van de middag huiswaarts met een geschenk van het blad Happinezz op zak en een bijzondere ervaring rijker…

Er komen meer spiritual events, houd hiervoor de website www.sjaanmedium.nl in de gaten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!