Bijzondere ontmoeting tijdens Apeldoornse Vierdaagse

Vrijdag 21 juli 2023

Door Redactie

Tijdens een lange maar gezellige wandeling kom je verschillende mensen tegen. Hierdoor ontstaan er weleens mooie gesprekken. Een wandelaar uit Velp en uit Zeist hadden het wel héél gezellig. De man uit Velp hoopt op een vervolg aan het gesprek, hij deed zelfs een oproep in De Nieuwsbode.

De twee raakten in gesprek en wandelden een tijdje samen over de Veluwe. Het enige wat hij van haar weet, is dat ze uit Zeist komt: “Vorige week heb ik de 4Daagse in Apeldoorn gelopen en het was een geweldige ervaring. Tijdens het wandelen raak je soms in gesprek met andere deelnemers en dat maakt het nog gezelliger. Op vrijdag, de laatste dag van de 4Daagse, raakte ik al lopend in een leuk gesprek met een dame uit Zeist. We hadden het erg naar ons zin en de tijd en kilometers vlogen voorbij. Ik vertelde haar dat ik in het Gelderse Velp woonde en we deelden wederzijdse ervaringen over wandelen. Maar plotseling, terwijl we tussen een groepje andere wandelaars liepen, zei mijn gesprekspartner: “We moeten hier rechtsaf, de 20 km-route volgen.” Ik antwoordde: “Ik loop de 30 km en moet dus linksaf.”

Met een arm omhoog zwaaiend vervolgden de wandelaars hun routes: “Het was duidelijk dat we elkaar die dag niet meer hebben gezien. Het was jammer, want we waren nog lang niet uitgepraat. Helaas hadden we elkaars namen niet uitgewisseld. Daarom doe ik via deze weg een oproep aan jou, dame met het mooie grijze haar. Als je denkt “dat ben ik” en je wilt graag verder praten over onze gedeelde passie voor wandelen, laat dat dan aan de redactie weten. Zij hebben mijn gegevens en zullen deze aan je doorgeven, zodat we in contact kunnen komen.”

Contact

Herken jij jezelf in dit beeld en wil je graag in contact komen met de desbetreffende man? Laat dan een mailtje achter naar de redactie van de Nieuws Bode: denieuwsbode@bdu.nl. Zij hebben de gegevens van de wandelaar uit Velp.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!