BNI Mozart ondernemersdag

Vrijdag 7 mei 2010

Door Redactie

Apeldoornse ondernemersgroep groeit door

Ondanks de recessie zit ondernemend Apeldoorn niet bij de pakken neer! De ondernemersgroep BNI ‘Mozart’ ziet steeds meer Apeldoornse ondernemers zich aansluiten bij haar succesvolle netwerk. De enthousiaste en gedreven club willen nog dit jaar doorgroeien naar veertig leden. Op 20 mei 2010 organiseert BNI ‘Mozart’ een bezoekersdag om Apeldoornse ondernemers kennis te laten maken met de meest effectieve vorm van zakendoen, in een prettige en informele sfeer.

BNI is een wereldwijd opererende ondernemersorganisatie die ook in Nederland in veel plaatsen actief is. De gestructureerde werkwijze is gebaseerd op het bekende principe van mond-tot-mondreclame. Feit is dat 98 procent van de ondernemers en bedrijven afhankelijk is van mond-tot-mondreclame, terwijl slechts drie procent er echt gebruik van maakt. De Apeldoornse ondernemersgroep is niet zozeer op zoek naar ondernemers die snel willen scoren, maar vooral naar ondernemers die bereid zijn om te zaaien. Een BNI lid investeert zijn tijd, zijn contacten, zijn energie in een ander en vertrouwt erop dat hij ook gaat oogsten. Het enthousiasme bij de Apeldoornse ondernemers om in te stappen is groot. Deze groep is een mix van witte en blauwe boorden en van landelijk opererende bedrijven tot lokaal georiënteerde ondernemers. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat ze een netwerk in Apeldoorn en de omringende regio hebben.

BNI Apeldoorn ‘Mozart’ bestaat momenteel uit ruim twintig leden die allemaal een verschillende beroepsgroep vertegenwoordigen. Ze doen niet alleen zaken met elkaar, maar vooral ook met iedereen die de collega-ondernemers in hun eigen netwerk hebben. Elke ondernemer heeft gemiddeld duizend contacten (deze groep dus twintigduizend!) en men maakt gebruik van elkaars netwerk.

Alle ondernemers in regio Apeldoorn zijn welkom op de gastendag op 20 mei aanstaande. De bijeenkomst duurt van 06.45 tot 08.30 uur en vindt plaats in Restaurant Grand Café ‘De Wilde Pieters’ in Apeldoorn. BNI voorzitter Beerd Volkers spreekt tijdens de bijeenkomst over succesvol zaken doen door mond-tot-mondreclame. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de heer Rik van der Helden (lidmaatschapscoördinator van BNI ‘Mozart’), e-mailadres: rik@vanessenvanraay.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!