Onderzoek mishandeling afgerond

Zaterdag 3 maart 2012

Door Redactie

Onlangs meldden we dat een 21-jarige vrouw en haar broer in elkaar geslagen waren. De politie heeft inmiddels een onderzoek afgerond na deze mishandeling op woensdagavond 22 februari aan de Lange Amerikaweg in Apeldoorn. Tegen drie jongens uit de gemeente Apeldoorn wordt proces-verbaal opgemaakt.

Het incident vond plaats na een woordenwisseling in een winkel bij een tankstation. Nadat de broer en zus in hun auto waren weggereden en stilstonden voor een rood verkeerslicht, is het portier opengetrokken en zou de broer zijn aangevallen. Toen zijn zus probeerde tussenbeide te komen, verklaarde zij een vuistslag in haar gezicht gekregen te hebben. De verdachten reden daarna met hun auto richting het slachtoffer. De jongeman kon op tijd wegspringen om te voorkomen dat hij werd aangereden. De automobilist botsten tegen zijn openstaande portier van het tweetal aan en verdwenen richting de snelweg.

De politie stelde een onderzoek in en kwam de drie jongens van 16, 18 en 19 jaar op het spoor. Twee van hen zijn op donderdag 23 februari aangehouden, de derde verdachte is maandagmiddag 5 maart aangehouden. De twee eerste jongens zijn dinsdag 28 februari voorgeleid bij de rechter-commissaris en in bewaring gesteld. De 18-jarige jongen is voor nader verhoor en onderzoek ingesloten. Tegen het drietal wordt proces-verbaal opgemaakt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!