Burgemeester Ton Heerts te gast in podcast Studio ACEC

Dinsdag 14 november 2023

Door Redactie

Studio ACEC is trots te melden dat de Burgemeester van Apeldoorn, de heer Ton Heerts, te gast is in de nieuwste aflevering van hun tweewekelijkse podcastreeks. In eerdere afleveringen werd van alles besproken, van kunst en cultuur tot maatschappelijke kwesties, lokale projecten en bedrijven die de moeite waard zijn.

Ik hoop dat ik een van Apeldoorns grootste marketeers ben

Ton Heerts

In dit boeiende gesprek gaat interviewer Max Dammers dieper in op de drijfveren van de heer Heerts om burgemeester van Apeldoorn te worden, zijn visie voor de stad en de uitdagingen die voor hem liggen. Zo noemt hij Apeldoorn liefkozend een ‘dorp’ en spreekt hij met dezelfde trots over de tweede grote stad van Oost-Nederland. Wat voegt de burgemeester toe met zijn rol in de stad? Hij gaat in op zijn verschillende verantwoordelijkheden en hoe hij omgaat met kwesties zoals veiligheid in deze veranderende maatschappij.

Over Studio ACEC

Studio ACEC is een inhoudelijk gedreven podcast, gemaakt in het Apeldoornse culturele centrum ACEC. Doel van de podcast is het verkennen en bevorderen van lokale maatschappelijke en culturele ontwikkelingen. Max Dammers spreekt met bijzondere gasten die hem op een bepaalde manier inspireren. Hij is nieuwsgierig naar hoe en waarom ze doen wat ze doen. Vaak op maatschappelijk vlak, soms een bijzondere ondernemer of iemand op het pad van de levenskunst.

Zo worden diverse aspecten van de cultuur, kunst en maatschappij van Apeldoorn besproken. De podcastreeks heeft in korte tijd een groeiend publiek aangetrokken en biedt waardevolle inzichten in wat er speelt in de stad en de personen die de stad maken..

De podcastaflevering met Burgemeester Ton Heerts is nu beschikbaar via www.acec.nl/studioacec, Spotify, Apple podcast en Google podcasts.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!