Business Event gemeente Apeldoorn

Donderdag 17 september 2015

Door Redactie

Business Event gemeente Apeldoorn – Loes4Style overhandigt het eerste boeket aan wethouder  Mark Sandmann

Het eerste business boeket, speciaal gemaakt voor het Business Event gemeente Apeldoorn, werd maandag 14 september overhandigd. Loes van Griethuysen van Bloemist Loes4Style overhandigde het boeket aan Mark Sandmann, Wethouder gemeente Apeldoorn. Loes van Griethuysen is gediplomeerd arrangeur en heeft zich vanuit het bloemenvak gespecialiseerd in interieuradvies. Sinds 2008 adviseert zij bedrijven en particulieren op het gebied van bloemwerk en interieur. Variërend van complete bloemarrangementen, een eenvoudig, ‘gek’ of klassiek boeket tot metamorfoses van complete huizen of een specifieke ruimte. Loes4Style verzorgt dit jaar alle boeketten voor het Business Event. Ook zullen zij voor de podiumstukken zorgen die avond.

Maandag 5 oktober vindt de 3e editie van het Business Event gemeente Apeldoorn plaats. Tijdens dit zakelijke evenement wordt in drie verschillende categorieën de ‘Ondernemer van het Jaar’ gekozen. Ook wordt, namens de gemeente, de Samen Ondernemen Award uitgereikt. Deze award wordt uitgereikt aan het beste samenwerkingsverband tussen Apeldoornse ondernemers, deze samenwerkingsverbanden dienen  Apeldoorn positief op de kaart te zetten. Het Business Event zal plaatsvinden in Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel.

Wilt u het Business Event niet missen, u kunt nog kaarten bestellen via de website: www.businesseventapeldoorn.nl. Voor meer informatie over bloemist Loes4Style kunt u terecht op de website: www.loes4style.nl

Onderschrift foto: Loes van Griethuysen van bloemist Loes4Style overhandigt het eerste Business Boeket aan Mark Sandmann, wethouder gemeente Apeldoorn.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!