Caribische Summerfair aan de Asselsestraat

Dinsdag 8 augustus 2023

Door Redactie

Als je de afgelopen dagen naar buiten hebt gekeken, kun je je er weinig bij voorstellen. De Asselsestraat wordt binnenkort omgetoverd tot een Caribische zomerfair. Tropische kramen, live muziek en kinderactiviteiten vormen de sfeervolle hoogtepunten van het evenement.

Tropische Zomerfair

De Asselsestraat in Apeldoorn wordt op zaterdag 16 september van 10:00 tot 17:00 uur omgetoverd tot een Caribische zomerfair. De jaarlijkse Summerfair brengt ondernemers en bezoekers samen in een smeltkroes van ’tropische’ kramen, live muziek met een Caribbean-twist, foodtrucks, workshops en kinderattracties.

Tropische Verrassingen

De zomerfair belooft een dag vol verrassingen te worden. Een swingende brassband zorgt voor een spectaculair optreden vanaf 13:30 uur, vergezeld door de indrukwekkende Tropical Girls op stelten. Mobiele acts en tropische workshops voegen een extra dimensie toe aan het evenement.

Familieplezier met Tropisch Tintje

Ook voor de jongste bezoekers is er van alles te beleven, vanaf 10:00 uur. Schminken, springen op een tropisch eiland en creatieve workshops zoals het maken van dromenvangers en sieraden zorgen voor een dag vol familieplezier.

Standhouders

De organisatie zoekt nog enkele standhouders om deel te nemen aan de zomerfair. Zakelijk of particulier, iedereen kan zijn producten of diensten promoten. Een kraam of grondplaats kost 35 euro. Aanmelden kan via: karin@bymaureen.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!