CODA Open: mijn verhaal!

Dinsdag 10 mei 2011

Door Tamara Cheizoo-Buis

Dat ene schilderijtje, dat suikerpotje uit het ouderlijk huis, die vergeelde foto, dat verbogen lepeltje onderuit de ladekast of die Franse saxofoon. Iedereen heeft wel een voorwerp in huis dat een bijzonder verhaal verbergt dat de buitenkant niet meteen vertelt. Die bijzondere verhalen zijn niet alleen verbonden aan voorwerpen, maar ook aan plekken en gebeurtenissen. Het zijn verhalen die je graag zou willen delen met anderen. CODA roept daarom alle Apeldoorners op te vertellen over die bijzondere voorwerpen, plekken en gebeurtenissen op 14 juni a.s.  tijdens CODA Open, Mijn Verhaal! Ook beeldverhalen zijn welkom. Dus heb je op Hyves, Facebook, je eigen blog of Youtube een fantastisch verhaal verteld dat je graag met Apeldoorn deelt?  Heb je met je mobiele telefoon een fotoreportage of filmpje gemaakt of houd je een digitaal dagboek bij? Stuur het in!

Wat telt is de passie en bevlogenheid waarmee de verhalen verteld worden. Dat bepaalt tenslotte of het verhaal ook anderen aangrijpt. Zo maakt CODA met jou een rijke bloemlezing van kleurrijke verhalen door Apeldoorners.

Doe mee en vertel jouw verhaal!
Inzendingen (maximaal 400 woorden en, indien mogelijk, met afbeelding van betreffend voorwerp, plek of gebeurtenis) kun je voor 1 juni a.s. sturen naar pr@coda-apeldoorn.nl. Dat geldt ook voor beeldverhalen, hiervoor stuur je een link met eventueel beeld en een korte omschrijving naar hetzelfde e-mailadres.
Een vakjury maakt een selectie van de tien verhalen die tijdens CODA Open getoond, voorgedragen of afgespeeld worden. De jury voor CODA, Mijn Verhaal! bestaat uit: Reinier Groenendijk (schrijver, columnist),  David Levie (journalist de Stentor) en Nanda Roep (schrijfster). De inzenders van de beste en origineelste verhalen worden tijdens CODA Open op dinsdagavond 7 juni geïnterviewd door presentatrice Barbara Lemstra. De gesprekken worden afgewisseld met livemuziek.

De voorwerpen waar de verhalen om draaien zijn voorafgaand aan CODA Open te bekijken in CODA en op de website. De mooiste verhalen worden gepubliceerd. Aanvang programma is vanaf 19:30 uur, start om 20:00 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!