Help de bevolking van Oekraïne

CODA Open presenteert breakdance van internationale allure

Zaterdag 12 maart 2011

Door CODA

Breaking news! De uit Apeldoorn afkomstige dansgroep Come Correct – International Breakdance Crew komt een spectaculair optreden verzorgen tijdens CODA Open, dat op dinsdagavond 15 maart geheel in het teken staat van talent.

 Het zeer succesvolle Come Correct kwam tot stand in Apeldoorn en verzorgt inmiddels spectaculaire shows en workshops in zowel binnen- als buitenland. Hun unieke optredens tonen alle aspecten van breakdance en bevatten dans, humor, theater en adembenemende capriolen. De dansers, gekleed in strakke maatpakken, bieden pure entertainment. Come Correct is het levende bewijs dat Apeldoorns talent een wereldwijde doorbraak kan bereiken.

De afgelopen weken konden Apeldoornse talenten zich opgeven voor hun three minutes of fame op het podium van CODA Open. Uit de inzendingen zijn uiteenlopende acts geselecteerd die deze avond hun kunsten zullen vertonen. Een jury, bestaande uit Nelke van der Gaag (STA), Ilse Verburgh (Markant) en Silvester Zwaneveld (cabaretier), zal drie talenten belonen met een trofee.

Iedereen is van harte uitgenodigd om de supersterren in de dop aan te moedigen en te genieten van een bruisende avond vol muziek, dans en veel meer!

 CODA Open, dinsdag 15 maart 2011, 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur), Vosselmanstraat 299, Apeldoorn. Toegang gratis.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?