CODA Open start met workshops talenteren en flirten

Woensdag 5 mei 2010

Door Tamara Cheizoo-Buis

Voorafgaand aan de tweede CODA Open op 18 mei is er van 18.45-19.30 u de mogelijkheid om deel te nemen aan twee workshops:

Talenteren: doen wat je niet (laten) kunt! Ronalda Hoekstra en Monique Mulder laten deelnemers kennismaken hoe je met minder geploeter meer plezier hebt van je aangeboren kwaliteiten en talenten. Voor een geslaagde aanpak is nodig: 1. Werk met het aangeboren karakter, kernkwaliteiten en talent in plaats van aangeleerde vaardigheden. 2: Ontdek wat u en je medewerkers écht willen. 3:  bewust zijn van de aangenomen houding. 4: Werk aan uw zelfbeeld. Het resultaat zal zijn: Bezieling!! Meer info: www.chifocus.nl

Zakelijk flirten: terughalen wat je was vergeten: Flirtcoach Saskia Paulissen neemt u mee in de wereld van het zakelijk flirten. Flirten is een essentieel onderdeel van de zakelijke interactie. Het is onderdeel van de universele taal die communicatie heet. Zakelijk flirten geeft ook energie. Het staat aan de basis van ons bestaan omdat we het als kind allemaal deden. Dat gevoel zijn veel mensen in meer of mindere mate zijn kwijtgeraakt. Terug naar de basis dus. Meer info: www.saskiapaulissen.nl.

Aanmelden: cwolters@planet.nl. Kosten: € 20,00 pp (1 workshop)

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?