Creatief Apeldoorn werkt weer acht uur over!

Dinsdag 26 januari 2016

Door ianmacm

Faam

Goeiedag Apeldoorn! Vijf geweldig goede, Nederlandse doelen komen dit jaar op 18 maart Gigantwaarts voor het wereldwijde evenement: Acht uur overwerken voor het goede doel! We hebben een winterslaapje van vier jaar gehad, maar we zijn weer wakker… Martijn (de Frankrijker) en ik nemen het met ons team op ons om dit prachtevenement in elkaar te breien.

8UO is een mondiaal initiatief waar creatievelingen één nacht per jaar doneren om samen de prachtige, gouden goede doelen van deze wereld vooruit te helpen. Doen waar zij goed in zijn, zodat goede doelen nog beter kunnen doen waar zij in uitblinken om zo samen deze aarde een stukje meer te laten stralen. En na vier jaar sudderen is dit geweldige evenement weer terug in Apeldoorn! Op 18 maart zullen we, hopelijk samen met jou, de creatieve ketel weer over laten lopen bij Poppodium & Filmtheater Gigant.

Giro 555, Stichting de Upside van Down en Stichting Apeldoornse Monumenten bijten de spits af als aangemelde initiatieven. Ondertussen loopt de inschrijving van creatieven ontiegelijk gesmeerd. Meedoen kan nog! Kijk dan even op www.eventbrite.nl/e/tickets-8-uur-overwerken-apeldoorn-20811440579.

Groet,

Ian van Grof Geschud.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!