Het dak op bij Paleis het Loo

Woensdag 3 augustus 2016

Door Redactie

In de zomervakantie organiseert museum Paleis Het Loo tot en met 28 augustus speciale rondleidingen naar het paleisdak, voor een weids uitzicht over de omgeving. Onder begeleiding van gidsen worden de hoge trappen over de zolders van het paleis beklommen tot op het dak, waar vandaan bezoekers genieten van een onverwacht weids uitzicht over de prachtig aangelegde paleistuinen en de voorterreinen van Het Loo: een
gebied van zes hectare, omsloten door het bosrijke paleispark. De gidsen geven toelichting op de historie van het paleis en de tuinen.

Rondleidingen dak: elke woensdag, zaterdag en zondag t/m 28 augustus, vanaf 11.00 uur, elk half uur, laatste rondleiding om 16.00 uur, € 1,00 p.p., maximaal 15 personen per groep, kaartverkoop bij de audiobalie in het paleis. Reserveren niet mogelijk. Tijdens de zomervakantie (t/m 22 augustus) is Paleis Het Loo ook op de maandagen geopend.

Lezersactie: Heerlijke HighTea met gratis prosecco en glaasjes

Bestel nu voor maar € 39,50 via Apeldoorn Direct

Bestel snel deze High Tea en voor je het weet staat deze goed gevulde etagère van HighTea Apeldoorn bij jou op tafel, inclusief sfeervolle aankleding om jullie high tea helemaal af te maken.

Bestel nu

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Paleis Het Loo

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?