Vijfde editie van vrijwilligersmarkt in Apeldoorn

Vrijdag 29 september 2023

Door Tristan Zandstra

Apeldoorn Pakt Aan organiseert een vrijwilligersmarkt, om mensen meer vrijwilligerswerk te laten doen, want ook aan vrijwilligers is er een tekort. Vrijwilligers die zich al structureel inzetten voor hun nobele werk, krijgen door middel van een vrijwilligersbijeenkomst een presentje, meldt Gemeente Apeldoorn.

Belangrijk

Vrijwilligers zijn erg belangrijk, zonder hen worden veel dingen heel moeilijk. Denk aan vrijwilligers in een bejaardenhuis of vrijwilligers op een evenement. Vrijwilligers zijn belangrijk en op deze vrijwilligersmarkt staan verschillende organisaties en stichtingen om daar meer over uitleg te geven en mensen te aanmoedigen om vrijwilligerswerk te doen.

Waardering

Ondanks dat het meeste vrijwilligerswerk niet betaald is, wordt het wel erg gewaardeerd. Door bedrijven zelf, maar ook door Apeldoorn Pakt Aan. Die heeft daarom 1000 presentjes beschikbaar gemaakt voor vrijwilligers die structureel werken en aanwezig zullen zijn.

Partners

Er zijn een heleboel verschillende organisaties en stichtingen aanwezig op de markt. Zoals Kringloopwinkel Dorcas, Zorggroep Atlant, Ontmoetingsplek De Klup en Paleis het Loo. Het is een erg brede markt.

Meer informatie

Het evenement vindt plaats in Orpheus op zaterdag 7 oktober van 13.00 tot 16.00. Meer informatie kan je vinden  op de website van gemeente Apeldoorn.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!