De Cantharel voor vijf jaar hoofdsponsor Vierdaagse Apeldoorn

Dinsdag 27 januari 2015

Door Redactie

© 4daagse Apeldoorn

Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel heeft zich voor vijf jaar als hoofdsponsor verbonden aan de Vierdaagse Apeldoorn. Onder de naam ‘Cantharel 4daagse Apeldoorn’ draagt het hotel bij aan de visie van de organisatie om bewegen op de prachtige Veluwe samen met bewust en gezond eten, te versterken. Onderdeel hiervan zijn de Valk Vers groentetuin en een streekmarkt met producten van lokale leveranciers.

De Cantharel Internationale 4daagse Apeldoorn is de groenste vierdaagse van Nederland en vind dit jaar plaats van 14 t/m 17 juli. Er zijn verschillende afstanden te lopen – 12, 20, 30, 40 of 50 kilometer per dag – allemaal door de schitterende natuur. De Vierdaagse, dit jaar voor het eerst georganiseerd door de stichting Internationale 4Daagse Apeldoorn, is een intiem evenement, mede doordat een limiet is gesteld aan het aantal deelnemers.

De organisatie wil in de komende jaren nog groeien tot maximaal 5000 wandelaars. Geen massaal gebeuren dus, maar oprecht genieten van geweldige natuur. De organiserende stichting wil werken aan de vitaliteit van de mensen die, in voorbereiding op de vierdaagse, les kunnen krijgen van erkende instructeurs. Ook bedrijven worden uitgenodigd hieraan deel te nemen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!