De groene GO Sharing scooters verdwijnen uit Apeldoorn

Vrijdag 4 november 2022

Door Nikki Vredenberg

De groene deelscooters in Apeldoorn zullen geleidelijk uit de stad verdwijnen. GO Sharing heeft besloten in een aantal steden in Nederland te stoppen. Apeldoorn zit niet in het rijtje van de dertien steden waar het bedrijf actief blijft.

Kwaliteit boven kwantiteit

Go Sharing geeft aan dat het voor hen niet mogelijk is om de kwaliteit te bieden waarvan zij vinden dat de gebruiker die verdient. Drie jaar geleden begon ze als verlengstuk van het openbaar vervoer. Hun missie: “van deelmobiliteit een betrouwbaar en betaalbaar alternatief maken voor het hebben van je eigen voertuig. Om de service aan zoveel mogelijk mensen aan te bieden op zoveel mogelijk plekken is GO Sharing snel uitgebreid naar steden door heel Nederland. Hoewel het gebruik in veel steden ver boven verwachting is, sloeg het in andere steden minder aan.

Tegoed

Het tegoed op je account blijft geldig tot de originele vervaldatum. De komende tijd kun je dit tegoed nog gebruiken in Apeldoorn. Let er hierbij wel op dat er steeds minder voertuigen aanwezig zullen zijn. Als de groene voertuigen straks helemaal uit Apeldoorn verdwenen zijn kun je het tegoed blijven gebruiken in alle plaatsen waar GO Sharing nog wel actief is.

De toekomst van GO Sharing

Hun missie blijft staan en ze streven ernaar om terug te keren in de steden waar de groene scooters nu zullen verdwijnen. De komende periode zullen ze blijven beoordelen in welke steden er vraag is naar hun diensten. Uiteindelijk hopen ze terug te keren naar de steden waaruit ze nu vertrekken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!