De Klup Apeldoorn is genomineerd voor de landelijke Meer dan handenprijs 2016

Vrijdag 4 november 2016

Door Redactie

18 Vrijwilligersorganisaties, -projecten en vrijwilligers zijn genomineerd voor de Meer dan handen vrijwilligersprijzen 2016. Zij zijn gekozen uit ruim 400 inschrijvingen. De winnaars ontvangen op 7 december, internationale vrijwilligersdag hun prijs uit handen van staatssecretaris Van Rijn van VWS.

Ook het publiek kan een winnaar kiezen via www.vrijwilligersprijzen.nl In de categorie Lokaal is de Klup Apeldoorn genomineerd.

De prijzen staan dit jaar in het teken van het goed organiseren met vrijwilligers. Dit is het thema van het Gratis Goud Festival (gratisgoudfestival.nl), een conferentie over vrijwilligerswerk die op 7 december in Deventer plaatsvindt en waar de vrijwilligersprijzen worden uitgereikt. De jury beoordeelt de projecten dan ook onder andere op hoe ze hun eigen vrijwilligersbeleid gestalte geven en omgaan met hun vrijwilligers.

De prijzen zijn een initiatief van het ministerie van VWS en worden ondersteund door Vereniging NOV, de VNG en de VriendenLoterij. De organisatie is in handen van Movisie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!