De meest gelezen blogs van april 2015

Zaterdag 9 mei 2015

Door Redactie

Apeldoorn Direct publiceerde in april 224 artikelen. Deze artikelen gingen over evenementen in de stad, recensies van films en optredens, persberichten en blogs geschreven door onze bloggers. Ruim 25.000 mensen bezochten Apeldoorn Direct in deze maand. Benieuwd welke artikelen zij het meeste hebben gelezen? Wij zetten de top 5 van april 2015 voor je op een rij.

 

 

Wat vind jij het beste terras van Apeldoorn?

Het terrasseizoen is dit jaar vroeg gestart. Vandaar dat we de verkiezing “Het Beste Terras van Apeldoorn ″ ook vroeg in het jaar starten en de spanning erin houden gedurende het komende terrasseizoen.

Lees meer –>

 

 

Orden is bang

Dat bleek tijdens de bijeenkomst, in Mandala, over een groot AZC in de voormalige politieacademie op de Kleiberg.

Lees meer –>

 

 

 

Een kijk op de wijk: Zevenhuizen

De wijk van maand is deze keer Zevenhuizen: een verrassend gevarieerde wijk. De huizen zijn heel divers: huisjes uit eind 1900 tot flats die in 2014 gerenoveerd werden.

Lees meer –>

 

 

 

Spijkerbroek

Ik heb een vreselijke hekel aan twee dingen: gastroscopie en spijkerbroeken kopen. Zo’n gastroscopie maak ik slechts eens in de vier jaar mee. Daar is mee te leven…

Lees meer –>

 

 

 

Within Temptation: de oorlog is voorbij

Het was woensdagavond 8 april, Orpheus; een uitverkochte zaal; een mooie, doch intieme foyer, de koffie smaakt goed en het publiek is zeer gemêleerd; in afwachting van een groots gebeuren: de band Within Temptation treedt op.

Lees meer –>

 

 

De artikelen die verschijnen op Apeldoorn Direct worden geschreven door een team van bloggers. Zij schrijven met passie over onderwerpen die hun aanspreken en betrekking hebben op het grootse dorp van Nederland, Apeldoorn. Daarnaast is de redactie vijf dagen per week bezig met zoeken naar onderwerpen die een meerwaarde bieden voor Apeldoorn.

Wordt Blogger
Om Apeldoorn Direct dé stadsbuzzz van Apeldoorn te maken zijn we op zoek naar bloggers! Ben jij een betrokken Apeldoorner? Vind jij het leuk om je mening met andere Apeldoorners te delen? Houd jij ervan om een discussie op gang te brengen? Twijfel dan niet en word vandaag nog blogger bij Apeldoorn Direct!

Ik word blogger en meld mij aan

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!