Natte Visstick en Gladde Paling komen naar de Nacht van Apeldoorn

Vrijdag 8 september 2023

Door Redactie

De Apeldoornse binnenstad is eind september het decor van ‘De Nacht van Apeldoorn’. Bezoekers kunnen de vrijdag- en zaterdagavond op verschillende locaties genieten van livemuziek van de vele dj’s en live artiesten op het programma. Ook op de zondag is er genoeg te beleven in het centrum.

Programma

Ondermeer de populaire hardcore/techno-dj ‘Natte Visstick’, met bijna een miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify, staat op de planning. Ook de Apeldoornse horeca blijft niet stil zitten, diverse ondernemers verplaatsen hun bar tijdelijk naar buiten en op veel locaties komen podiums te staan. Bekijk het volledige programma op de site van de Nacht van Apeldoorn.

De Nacht van Apeldoorn heeft in de jaren 90 meerdere keren plaatsgevonden. Na een aantal jaar afwezigheid, keerde het evenement weer terug in 2016.

Verkeersmaatregelen

De Nieuwstraat is vrijdag en zaterdag volledig afgesloten al het overige verkeer. Op beide dagen zal dit tussen 19:00 en 04:00 uur van toepassing zijn. Bewoners en ondernemers die door dit evenement hun parkeervoorziening niet kunnen gebruiken krijgen toegang op vertoon van een verkregen bewijsstuk.

Meer info

De Nacht van Apeldoorn – Weekender wordt georganiseerd door Stichting CentrumEvenementen Apeldoorn en vind plaatst op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 september. Naast het programma kan je meer informatie vinden op de website van De Nacht van Apeldoorn.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!