De Terrassenparade keert terug naar de binnenstad van Apeldoorn op 6 augustus

Zondag 30 juli 2023

Door Redactie

Op zondag 6 augustus staat de binnenstad van Apeldoorn weer in het teken van gezelligheid, muziek en straattheater tijdens de Terrassenparade. Voor de liefhebbers van zowel culturele acts als heerlijke terrasjes is dit evenement een aanrader om bij te wonen. Van 13.00 tot 17.00 uur worden de horecapleinen Caterplein, Leienplein en Raadhuisplein, samen met verschillende tussenliggende straatjes, omgetoverd tot een festivalterrein vol  (straat)artiesten.

Bezoekers kunnen niet alleen genieten van de Terrassenparade, maar ook de gelegenheid aangrijpen om het centrum van Apeldoorn te verkennen. Van het ontdekken van de winkels tijdens een shopmiddag tot een bezoek aan het Buitenmuseum, de mogelijkheden zijn eindeloos. Apeldoorn biedt voor elk wat wils!

Kortom, als je op zoek bent naar een gezellige zondagmiddag in augustus, is de Terrassenparade een niet te missen evenement. Kom langs, zoek een lekker plekje op één van de horecaterrassen en laat je verrassen door het diverse aanbod aan (straat)artiesten. De toegang is gratis, dus zorg dat je erbij bent op zondag 6 augustus!

Toegang: Gratis

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!