De week in vogelvlucht: Top 5 week 45

Zondag 9 november 2014

Door Redactie

Elke zondag serveert de redactie van Apeldoorn Direct de week in vogelvlucht. Nog eenmaal komen de vijf hoogtepunten van afgelopen week terug. Voor deze week heeft de redactie de volgende vijf artikelen gekozen. Heb jij andere hoogtepunten dan de redactie heeft gekozen?  Laat het ons weten door een reactie achter te laten.

 

1| Maandag 3 november: Martijn van Duivenboden stopt per direct bij poppodium Gigant waaraan hij als directeur was verbonden.

Van Duivenboden: “Afgelopen week hebben we deze impasse kunnen doorbreken en ben ik per direct niet meer werkzaam voor Gigant. Dit meld ik u met groot verdriet, maar weet dat ik me sterker dan ooit voel”. De komende maanden gaat Van Duivenbode zicht oriënteren op nieuwe carrièremogelijkheden: “Op korte termijn start ik een nieuwe managementstudie en ik ga op mijn binnenkort te openen weblog publiceren over strategische dilemma’s.”

Lees meer –>

 

 

2| Donderdag 6 november: Club Gigant: Je moet er geweest zijn om Broeder Dieleman

Afgelopen vrijdag was het weer raak: Club Gigant met o.a. Broeder Dieleman. Broeder Dieleman was de tweede artiest die optrad tijdens deze editie van Club Gigant: voor slechts zes euro weg van de buis; weg van huis; onder de mensen en de mogelijkheid tot het verrijken van de geest.

Lees meer –>

 

 

 

 

3| Donderdag 6 november:  Decathlon opent op het Omnisport; aanwinst voor Apeldoorn?

Afgelopen dinsdagavond opende ‘s werelds grootse sportretailer zijn 4e vestiging in Nederland. De sportwinkel met meer dan 100.000 sportartikelen genaamd Decathlon vestigde zich aan het Omnisport. Wethouder Nathan Stukker had de eer om het lint door te knippen en daarmee Decathlon officieel te openen.

Lees meer –>

 

 

 

 

4| Vrijdag 7 november: Inspirerende sprekers tijdens Mixed Emotion Live

Gisteren was in Apeldoorn de eerste editie van Mixed Emotions Live. Een echt festival voor marcom-professionals met trends, reclame, kunst, muziek, food, marketing, interactie en duurzaamheid. De organisatie was in handen van Emotion kommunikatie buro, in samenwerking met diverse partners.

Lees meer –>

 

 

 

 

5| Vrijdag 7 november: Alex Schiphorst helpt ‘gebroken’ vogel hobbyist; Man met een hart van goud

Vogel hobbyist Jan Wijgerse uit Rossum is al ruim 40 jaar bezig met zijn hobby totdat recentelijk al zijn 350 siervogels werden gestolen. Apeldoorner Alex Schiphorst hoorde het op de radio: “ik was verbijsterd, verbaasd, heel erg boos en heel erg kwaad, en tegelijk kreeg ik iets over me heen van ik hier moet ik iets mee doen!”

Lees meer –>

 

 

 

 

Apeldoorn Direct is benieuwd naar jouw mening. Wat waren jouw hoogtepunten van deze week? laat een reactie achter.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!