Help de bevolking van Oekraïne

De week in vogelvlucht: Top 5 week 47

Zaterdag 22 november 2014

Door Redactie

Elke zondag serveert de redactie van Apeldoorn Direct de week in vogelvlucht. Nog eenmaal komen de vijf hoogtepunten van afgelopen week voorbij. Voor deze week heeft de redactie de volgende vijf artikelen gekozen. Heb jij andere hoogtepunten dan de redactie heeft gekozen? Laat het ons weten door een reactie achter te laten.

 

1| Maandag 17 november: Emotionele blog secretaris WSV na vechtpartij Helios – Wsv

Zondagmiddag is het bekerduel tussen Helios en WSV na ongeveer 75 minuten spelen ontaard in een massale vechtpartij. De scheidsrechter besloot uiteindelijk de wedstrijd te staken bij een 2-2 stand. Secretaris van WSV afdeling voetbal, Johan Mensing, schreef een emotionele blog.

Lees meer –>

 

 

2| Dinsdag 18 november:  Banketbakkerij Maassen bij de beste bakkers van Nederland

Banketbakkerij Maassen uit Apeldoorn is opnieuw in de prijzen gevallen bij de landelijke verkiezing ‘Bakker met Ster 2014/2015’. Het moederbedrijf aan de Schuttersweg werd dit jaar bekroond met maar liefst drie sterren;

Lees meer –>

 

 

3| Dinsdag 18 november: Fotocollage: Parkeergarage Koningshaven is kunstwerk rijker

De parkeergarage Koningshaven is sinds deze week een kunstwerk rijker. Apeldoorner Willem Paul Koenen kreeg van de gemeente Apeldoorn de opdracht om van twee wanden in de parkeergarage een kunstwerk te maken. En zo geschiedde het.

Lees meer –>

 

 

4| Dinsdag 18 november: Een dikke vette fuif

Het ravede en het beefde in de kelder, louter positieve reacties en een vrijwel incidentloze avond, het kan dus toch! Het is cliché maar geloof me, hier had je bij willen zijn.

Lees meer –>

 

 

 

5| Donderdag 20 november: Mcdonald’s marketing award voor Franchisenemer Henk Koning

Henk koning wint de Local Store Marketing Award. Deze prestigieuze marketingprijs wordt uitgereikt aan de McDonald’s ondernemer die de marketingplannen van McDonald’s Nederland het beste vertaalt naar de lokale markt.

Lees meer –>

 

 

 

Apeldoorn Direct is benieuwd naar jouw mening. Wat waren jouw hoogtepunten van deze week? laat een reactie achter.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?