De week in vogelvlucht: Top 5 week 9

Zondag 1 maart 2015

Door Redactie

Elke zondag serveert de redactie van Apeldoorn Direct de week in vogelvlucht. Nog eenmaal komen de vijf hoogtepunten van afgelopen week voorbij. Voor deze week heeft de redactie de volgende vijf artikelen gekozen. Heb jij andere hoogtepunten dan de redactie heeft gekozen? Laat het ons weten door een reactie achter te laten.

 

1| Maandag 23 februari: Apeldoorn Leeft en Beweegt: Ieder zijn verhaal; en ieder verhaal is waar!

Eens in de maand is er bij Art Café Sam Sam in de van Kinsbergenstraat in Apeldoorn een expositie. Vanaf het begin van deze maand tot het einde van deze maand februari exposeren drie fotografen.

Lees meer –>

 

 

2| Dinsdag 24 februari: Overtuiging en relativering

Het moet een moeilijke tijd zijn voor mensen die blijven volhouden dat de mens van nature goed is. Als je let op de terreur in de Arabische wereld, de oorlog in Oekraïne, de vluchtelingen die in de Middellandse Zee verdrinken als slachtoffer van mensensmokkelaars, dan is voor die overtuiging (de mens is van nature goed) een groot geloof nodig.

Lees meer –>

 

 

3| Woensdag 25 februari: 1 op 1 zo gewoon, maar éénmaal op het podium een echte rasartiest: Bo Saris in Gigant

Na het bezoek van mijn vrouw en ik aan Paradiso in april vorig jaar wist ik het zeker. Als hij ooit een keer dichtbij huis een optreden zou gaan verzorgen dan moest ik erbij zijn.

Lees meer –>

 

 

 

4| Donderdag 26 februari: Orpheus viert vijftigjarig bestaan met alle Apeldoorners

Theater Orpheus bestaat 50 jaar en viert dat op zaterdag 14 maart met een gratis festival voor alle Apeldoorners. Om half 11 opent burgemeester Berends de dag, die begint met een feestelijke taartenparade: er is taart voor iedereen! De hele dag door zijn er voorstellingen, rondleidingen en workshops en is er live muziek.

Lees meer –>

 

 

5| Donderdag 26 februari: Nieuw evenement in Apeldoorn: Hardloopnacht

In het pinksterweekend presenteert de organisatie van de Doorkomst Roparun Apeldoorn een compleet nieuw evenement: de Hardloopnacht.

Lees meer –>

 

 

 

Apeldoorn Direct is benieuwd naar jouw mening. Wat waren jouw hoogtepunten van deze week? Laat het weten in een reactie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Muziek Theater

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!