De Zonnebloem zoekt vrijwilliger voor jonge deelnemer

Woensdag 16 december 2020

Door Apeldoorn Pakt aan

Als vrijwilliger voor de Zonnebloem kun jij een jongeman van 30 jaar met een lichamelijke beperking mooie momenten bezorgen. Hij verplaatst zich met elektrische rolstoel. Hij kan niet praten, maar is slim en handig met computer en maakt zich verstaanbaar met een letterkaart en wil graag samen op pad. Denk aan samen wandelen of naar het tuincentrum gaan. Ook Wordfeud spelen vindt hij leuk om te doen. Lijkt het je leuk om met hem een persoonlijke band op te bouwen én je aan te sluiten bij de gezellige Zonnebloemafdeling Apeldoorn Woudhuis/Osseveld/Welgelegen?

Wat bieden zij?

De Zonnebloem heeft voor alle deelnemers en vrijwilligers een collectieve en een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Je kunt als Zonnebloemvrijwilliger workshops volgen. Ter ondersteuning bieden ze (nieuwe) vrijwilligers een uitgebreid workshopaanbod.

Tijdsbesteding

Je maakt zelf afspraken met de deelnemer hoe vaak en hoe lang je wilt afspreken.

Wie zijn zij?

Zonnebloemafdeling Apeldoorn Woudhuis/Osseveld/Welgelegen heeft 20 enthousiaste vrijwilligers in de leeftijd van 45 tot 80 jaar die allen graag een steentje bijdragen aan een zorgzame samenleving. De gasten zijn tussen de 30 en 100 jaar. Wilt je meer informatie over wat de Zonnebloemafdeling allemaal onderneemt met haar deelnemers? Kijk dan eens op de website:
https://www.zonnebloem.nl/apeldoorn-woudhuis-osseveld-welgelegen 

Voor meer informatie/aanmelding kan je contact opnemen met: Marjan Buitenhuis, bestuurslid bezoekwerk, zonnebloembezoekwerk.wow@gmail.com

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Brinklaan 268, telnr. 055-5270581. Voor meer vrijwilligersvacatures: www.apeldoornpaktaan.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!