Deze kerstmarkten zijn er dit jaar in Apeldoorn te beleven

Dinsdag 7 december 2021

Door Dione Lam

Archief | Pixabay

Kerst zit er alweer aan te komen, en daarbij horen ook wel de welbekende kerstmarkten. Ik heb ze in dit stuk voor je op een rijtje gezet, dan hoef je zelf niet meer te zoeken en kan je ze allemaal stuk voor stuk langs gaan.

Kerstfair Kasteel Spelderholt

In dit kasteel wordt op zaterdag 11 en zondag 12 december een ruime kerstfair gegeven. Op deze locatie zijn er in alle zalen van het kasteel diverse kraampjes te vinden. Hier kan je van alles vinden, zoals brocante-, vintage- en kerstartikelen. Proef, beleef en ruik de kerst in de bossen van Beekbergen. De entree is 4 euro en je kan naar binnen van 10.00 tot 16.30 uur.

Kerstmarkt in Kootwijk

Op zaterdag 18 december kan je op de Brink in Kootwijk deze kerstmarkt bijwonen. Dit jaar zijn er, naast de vaste standhouders, vele nieuwe standhouders met diverse producten. Denk hierbij aan schilderijen, nougat, handgebreide dekens, cadeautjes, beeldjes, lekkernijen en nog veel meer. Ook voor de kinderen zijn er activiteiten, zoals een ritje op een shetlander of lekker schminken. Je kan ook nog genieten van de livemuziek bij de vuurschaal met een hapje en drankje. De toegang is gratis en de markt duurt van 12.00 tot 18.00 uur.

Kerstmarkt in Dickens stijl

Aangekomen bij de laatste markt in dit rijtje, namelijk de kerstmarkt die georganiseerd is door Muziektheater Apeldoorn. Met versnaperingen, gezellige kerstkraampjes én warme chocolademelk, kan je zomaar Charles Dickens of Tiny Tim tegenkomen. Het Muziektheater biedt de inwoners van Apeldoorn en omstreken een andere soort ervaring aan. Op vrijdag 17 december, van 15.00 tot 21.00 uur, en zaterdag 18 december, van 10.00 tot 21.00 uur, aan de Condorweg kan je enorm veel kerstartikelen vinden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!