Deze zomer heropent de grootste openluchtbioscoop  van Europa in Apeldoorn

Zaterdag 16 juli 2022

Door Redactie

Deze zomer vindt het Vue Openlucht Filmfestival weer plaats in Apeldoorn, georganiseerd door Accres in samenwerking met Vue. Van 12 tot en met 20 augustus 2022 kunnen filmliefhebbers in een unieke setting, op de Apeldoornse Veluwe in het Stadspark Berg & Bos, genieten van een film naar keuze op het grootste openluchtscherm van Europa. Kaarten voor het Vue Openlucht Filmfestival zijn vanaf vandaag te koop via www.vuecinemas.nl/vueopenluchtfilmfestival.

Grenzend aan de Kroondomeinen van Paleis het Loo ligt het prachtige natuurgebied Stadspark Berg & Bos. In deze royale, groene setting kunnen filmliefebbers een unieke avond beleven met een divers filmaanbod, onder het genot van een hapje en een drankje. Naast de nieuwste films van het moment zoals Elvis en Top Gun: Maverick, worden er ook klassiekers gedraaid, waaronder Harry Potter en de Steen der Wijzen. “We zijn heel blij dat we eindelijk weer het Vue Openlucht Filmfestival kunnen organiseren. Samen met de filmdistributeurs hebben we een mooi filmprogramma opgezet met een Ladies Night, voorpremière en een film voor iedere bezoeker.”, aldus Rosalie Moorman van Vue Cinemas. Er is ruimte voor 1500 bezoekers per avond, met 1000 zitplekken in de buitenlucht en een overdekte tribune met 500 zitplaatsen.

Na twee jaar wachten kan het Vue Openlucht Filmfestival eindelijk weer plaatsvinden. “Voor veel Apeldoorners is het Openlucht Filmfestival een begrip en iets om elke zomer naar uit te kijken. We zijn dan ook ontzettend blij dat het Openlucht Filmfestival weer terug is en dat we net als eerdere edities weer een bijdrage mogen leveren aan dit mooie festival.”, aldus Gerard Mulder van Altios Cloud Experts.

Het Vue Openlucht Filmfestival wordt mede mogelijk gemaakt door Apeldoorn Partners, Dijkgraaf B.V., Altios Cloud Experts en vele anderen. “De unieke ambiance van het Openlucht Filmfestival op de prachtige locatie van Stadspark Berg & Bos maakt dat dit een topevenement voor Apeldoorn is waar Dijkgraaf, alles voor de perfecte werkplek, zich graag aan verbindt. Ontzettend fijn dat wij op deze manier in de samenwerking met Accres onze bijdrage aan maatschappelijk Apeldoorn kunnen leveren.”, aldus Henk en Niel Dijkgraaf van Dijkgraaf B.V.

Meer informatie over het programma en de ticketverkoop is te vinden via www.vuecinemas.nl/artikel/openlucht-filmfestival-apeldoorn.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!