Dit gebeurt dit weekend in Apeldoorn

Vrijdag 20 januari 2012

Door Redactie

D&R Fotografie

Het weekend is daar en dus even wat dingen op een rij. Om te beginnen is er vanavond weer een Borrelnood. Deze editie zal plaatshebben in Art Café Sam Sam, waar vanaf 17.00 uur de deuren zijn geopend en de tap loopt.

Zaterdag kunnen ouders hun geluk niet op. Het hele station is namelijk in rep in roer, het circus komt naar de stad. In Orpheus draaien er 2 voorstellingen van Thomas de Stoomlocomotief. En daar moet je natuurlijk bij zijn.

’s Avonds is er het jongerenfeest Smack. Een feest dat staat voor knallen en stijl. Bedoeld voor jongeren die heel graag een keer de sfeer van de stad willen proeven. Ben je tussen 13 en 16 jaar, dan is dit jouw feest. Een hippe line-up met veel muziek dat zorgt voor een sijlvol feest. Begint vanaf 20.30 uur in Gigant!

Ben je ouder en ligt jouw roots meer in the blues, zorg dan dat je ’s avonds present bent in het Bluescafé. Daar treedt de band Crossroadsdeal op. Hier niet extreem bekend buiten de kenners om, maar wel een band die de podia van vele cafés op het bluespad tussen Chicago en Orleans hebben bespeeld. Is dit niet je ding, dan staat de JT Bioscoop er tegenover. Deze week gingen o.a. Süskind en Trespass in premiére. Trespass is ook de nachtfilm van zaterdag, aanvang 23.45. Naast deze premières draaien o.a. nog de blockbusters Sherlock Holmes 2 en Mission Impossible 4.

Zondag is weer een traditionele Vlooienmarktdag in de Americahal. Mocht je dan toch in de buuurt zijn dan kan je in Omnisport terecht voor de Nationale Junioren Indoorwedstrijden (atletiek). Dit evenement begint overig zaterdag al en is ook dan toegankelijk. De mensen die houden van klassieke muziek, kunnen zondagavond terecht in de Grote Kerk voor de Bachcantates.

Meer informatie staat in onze AGENDA!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Caterplein Apeldoorn Film Muziek Theater Uit in Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!