58-jarige man dood gevonden langs sloot

Donderdag 18 juli 2013

Door Niels Damstra

APELDOORN – In de vroege ochtend van donderdag 18 juli kwam in Apeldoorn een melding bij de politie binnen over een mogelijk overleden persoon die was aangetroffen naast het water aan de Van Oldenbarneveltstraat in Apeldoorn. Een passant deed de melding donderdagochtend rond 05:30 uur.

Politieagenten en ambulancemedewerkers gingen direct ter plaatse en hebben nog een reanimatiepoging gedaan, maar de man bleek te zijn overleden. Omdat de doodsoorzaak niet duidelijk was en de man onder verdachte omstandigheden werd aangetroffen stelde de politie ter plekke direct een uitgebreid onderzoek in.

Inmiddels is duidelijk dat de overledene een 58-jarige inwoner van Apeldoorn is. Zijn familie is geïnformeerd over zijn overlijden.

Het onderzoek van de politie op en rond de plek waar de man is gevonden aan de Van Oldenbarneveltstraat, is inmiddels afgerond. Een politiehelikopter heeft vanochtend ook luchtopnames gemaakt van de omgeving. Het onderzoek naar de doodsoorzaak is nog gaande. In de komende dagen wordt er sectie verricht op het lichaam om de doodsoorzaak definitief vast te stellen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!