Door 2 Lenzen: Chiel van Tongeren, DJ uit Apeldoorn

Dinsdag 14 november 2023

Door Redactie

In de serie ‘Door 2 Lenzen’ wordt de Apeldoornse stadsfotograaf Imca Schoots tijdens haar gloednieuwe portretreeks gevolgd door RTV Apeldoorn. In de portretreeks zoekt Imca Apeldoorners op die meer bekendheid buiten de stad, dan binnen de stad vergaren. Zo maakt Apeldoorn kennis met deze mensen en krijgen we een uniek inkijkje in de werkwijze van de fotograaf.

Muzikant

Deze week staat Imca met haar camera klaar om het werk van Chiel van Tongeren te bekijken. Chiel is DJ en draait al 30 jaar lang muziek, op zijn 15e is hij begonnen met draaien. Hij heeft op verschillende plekken en evenementen gedraaid, beide groot en klein. Ook heeft hij zijn eigen school opgestart en heeft hij online cursussen ontwikkeld en laten vertalen naar verschillende talen zoals Engels en Spaans. Verder is hij sinds de corona tijd bezig met hologrammen.

Nu te zien

Met veel plezier blijft Chiel doorgaan met zijn werk. Ben jij benieuwd naar zijn verhaal, of het gesprek tussen Adéle en Chiel? De nieuwste aflevering van ‘Door twee lenzen’ is nu te bekijken op het YouTube-kanaal van RTV Apeldoorn.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!