Help de bevolking van Oekraïne

Drakenbootfestival komt met ‘Dance Club’

Donderdag 11 mei 2017

Door Redactie

Adrian Kuipers

Tijdens het Grolsch Drakenboot is er op zaterdag 24 juni voor het eerst ook een technofeest. De grote festivaltent in het Zwitsalpark wordt op zaterdagavond omgebouwd tot een groot dampend feest. De organisatie richt zich hiermee op het volwassen Apeldoornse uitgaanspubliek.

Qua artiesten wordt er flink uitgepakt. Stadsgenoot en topdeejay Yves Eaux, die veel aanzien geniet in het buitenland, zal een technoset komen draaien. Daarnaast geven ook Salvador Deep, Aaron Post en de Limburgse Melvin Spix acte de presence. De Rotterdamse DJ Lucien Foort zal speciaal voor dit feest in plaats van een DJ-set draaien live gaan optreden.

Eric-Jan Westen van het Drakenboot Festival meldt: ,,Het is een feit dat Apeldoorners dol zijn op techno. We zijn er dan ook heel trots op om zo’n geweldige line-up op de eerste editie van Dance Club te kunnen presenteren. Deze mannen zijn stuk voor stuk supergoede DJ’s met een ijzersterke reputatie, die het publiek goed aanvoelen en ze staan garant voor geweldige muziek. Het kan wel eens heel erg druk gaan worden dus we raden iedereen aan om vroeg te komen.”

Dance Club, tijdens het Grolsch Drakenboot Festival in het Zwitsalpark in Apeldoorn op zaterdag 24 juni, begint om 18.00 uur en eindigt middernacht. De toegang is gratis.

Locatie: Zwitsalpark, aan de Vlijtseweg in Apeldoorn.

Meer info: www.grolschdrakenbootfestival.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Drakenbootfestival Uit in Apeldoorn

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?