Help de bevolking van Oekraïne

Drakenbootfestival start met Caro Emerald en Alphabeat

Zaterdag 10 april 2010

Door Martijn van Duivenboden

 

Op vrijdag 25 juni wordt het Drakenbootfestival

geopend met een spetterend openingsconcert. Na het succes van Ilse DeLange en Wouter Hamel heeft de organisatie nu een uitgebreid programma met Caro Emerald, Alphabeat en VanVelzen. Dit jaar zal het populaire festival aan de Apeldoornse kanaaloevers voor het eerst plaatsvinden op het voormalige Bakkenesterrein.

In samenwerking met Gigant en Plato is er flink onderhandeld om een mooie line-up te krijgen. Het Deense Alphabeat is een internationale act van naam. Hun hit Fascination betekende een definitieve doorbraak en met hun huidige single The Spell doen ze het nog eens dunnetjes over. Caro Emerald heeft sinds de release van haar single Back It Up geen afscheid meer genomen van de top van de hitlijsten. Ze doet nog enkele shows in Nederland en dan wacht haar internationale doorbraak, die onder anderen te danken zal zijn aan haar bijdrage aan de laatste Martini commercial. Met VanVelzen betreed een pianovirtuoos het Drakenbootpodium. Ook al is hij niet weg te slaan op de radio, zijn liveshows brengen het publiek van begin tot eind in beweging.

Kaarten kosten slechts € 19,50 en zijn vanaf 17 april verkrijgbaar bij Plato (Brinklaan), Gigant (Nieuwstraat) en de website van Gigant.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Drakenbootfestival Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?