Drama basisschool Apeldoorn

Donderdag 4 juni 2015

Door Redactie

Op de Apeldoornse basisschool de Vliegenier liep gisterochtend een moeder met haar bewusteloze zoontje naar binnen. Het jongentje was volgens ooggetuigen blauw aangelopen.

Het jongentje werd gelijk naar de dichtstbijzijnde huisarts gebracht en daarna met de ambulance naar het Wilhelmina kinderziekenhuis in Utrecht. Daar is hij in de loop van de dag overleden.

Een getuigen zag hoe het jongentje gisteren de school in werd gedragen nadat het onderweg onwel was geworden. ,,Hij zit bij mijn zoontje in de klas. Hij is vanmorgen in elkaar gezakt, waarna de moeder met hem in de armen de school binnenging”. ,,Ik sta nog te trillen op mijn benen.” zegt een andere moeder. Verderop staat een voorbijganger met tranen in haar ogen naar de traumahelikopter te kijken. “Mijn kindje is ook overleden”, zegt ze terwijl er tranen over haar wangen stromen. “Je vraagt je dan alleen maar af waarom zoiets bij jou moet gebeuren, het is verschrikkelijk”

Iedereen staat met elkaar te praten over wat er is gebeurd ,,Je schrikt toch als je ineens die traumahelikopter over ziet vliegen en lager ziet gaan om te landen”, laat een van de buurtbewoners weten.

 

Bron: destentor.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!