Drie maal goud en eenmaal brons voor studenten Aventus

Vrijdag 19 februari 2016

Door Redactie

Aventus

In Amersfoort vonden deze week de landelijke MBO bokaalwedstrijden plaats voor Toerisme & Recreatie studenten. Maar liefst 110 studenten van zo’n 20 MBO-instellingen uit het hele land gingen de strijd met elkaar aan. Inzet was het binnenhalen van de felbegeerde titel op één van de volgende gebieden: Frontoffice, Reizen, Recreatie.

Kennis in de praktijk brengen
Alle deelnemers aan de bokaalwedstrijden, volgen een opleiding binnen het domein Toerisme & Recreatie. Aan de hand van een praktijkcasus, werden de studenten aan de slag gezet.
De opdrachten die zij moesten uitvoeren, lagen sterk uiteen. Zo werden de toeristen studenten gevraagd een presentatie te verzorgen voor een interessante reisbestemming, terwijl de recreatie groep de opdracht kreeg om in korte tijd een animatieprogramma te maken en te tonen.
Ook frontoffice studenten werden op de proef gesteld tijdens een opdracht waarin ze gevraagd werd een moeilijke praktijksituatie op te lossen, waarbij acteurs de rol van ‘lastige gast’ vervulden.

Aventus studenten in de prijzen

Na een dag vol zenuwen en nagelbijten, ging bij de studenten het dak er af tijdens de grote prijsuitreiking. De studenten van Aventus bleken in alle drie de categorieën in de prijzen te zijn gevallen; driemaal goud en eenmaal brons was de opbrengst.
De studenten (Lizzy, Aline, Loes, Anique) waren uitzinnig van vreugde en hebben hun overwinning uitbundig gevierd. ,,De dames hebben het fantastisch gedaan. We zijn enorm trots met deze fantastische prestatie. Dit is een blijk van waardering voor de inzet van zowel de studenten als ons opleidingsteam”, aldus de begeleidende docenten Trees Boonstra en Carolien Blankendaal.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!