Goed voorbeeld van communicatie over kunst

Maandag 8 maart 2010

Door Martin de Bes

Al browsend op mijn eigen naam (ijdel als ik ben) stuitte ik op mijn vermelding als debater over Kunst en Cultuur op 28 februari jl. in Westpoint. Ik werd vermeld in een verslag daarover door Jeanette Groenink. Het debat was overigens een erg geslaagde happening en werd bezocht door zo’n 100 geïnteresseerden. Een mooie opkomst. En hierbij ook een pluim voor de organisator Olaf Prinsen van D66.
Maar mijn aandacht gaat vooral uit naar die website http://www.apeldoornuitdekunst.nl/. Want wat een prachtig initiatief. Een site waarop alle kunstgerelateerde evenementen staan opgesomd. De evenementen die nu open zijn worden zelfs apart onder de aandacht gebracht. Dit was een van de kritiekpunten die we hadden tijdens het debat, te weinig communicatie en te weinig samenwerking.
Deze website toont het tegenovergestelde. Het communiceert over alle bij hen bekend zijnde evenementen op het gebied van kunst(exposities) en werkt daarbij grensoverschrijdend voor zowel Gigant, WestPoint en ArtCafé SamSam om maar een aantal voorbeelden te noemen.

De gemiddelde Apeldoorner klaagt altijd dat er in Apeldoorn nooit wat te doen is. Niets is minder waar. Neem eens een kijkje op deze site, en zegt het voort! En participeer. Geef je evenement op. Of die waar je van weet.

En verder pleit ik voor samenwerking tussen Apeldoorndirect.nl en deze site. En zou een papieren variant eens per maand ook geen verkeerd idee zijn.

In Apeldoorn gebeurt nooit wat? Apeldoorn Bruist!! (tussen het ouwenelen door dan hé…;-) )

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Kunst

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!