Een helpende hand en een luisterend oor voor het activiteitencentrum NAH in Teuge

Woensdag 30 maart 2022

Door Apeldoorn Pakt aan

In een mooi oud schoolgebouw in Teuge ontmoeten mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH) elkaar. Binnen deze rustige, prikkelarme omgeving met een duidelijke dag structuur werken lotgenoten, dagelijks, aan een zo groot mogelijke zelfstandigheid en onafhankelijkheid.

Voor dit activiteitencentrum zijn wij op zoek naar vrijwilligers die begrijpen wat NAH doet met mens en omgeving. Iemand die er kan zijn, en de rust en prikkelarme omgeving respecteert. Wij zijn op zoek naar een helpende hand, en luisterend oor. Werkzaamheden kunnen zijn:

  • helpen/ondersteunen binnen de activiteit
  • helpen/ondersteunen in spel en bewegen
  • helpen/ondersteunen met koffie/thee
  • helpen/ondersteunen in onderhouden van schoonmaak/gebouw

Het activiteitencentrum is tussen 9.00 – 16.00 uur geopend, binnen deze tijd is er altijd werk voor een vrijwilliger. Wij hebben een voorkeur voor extra ondersteuning op de woensdag en vrijdag. Maar in overleg ook op andere (werk) dagen.

Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we samen waar jouw affiniteit ligt, zodat ook jij het beste uit jouzelf kunt halen.

Siza is trots haar vrijwilligers! Daarom bieden we jou een mooie kerstattentie, een feestje op zijn tijd, een keurige overeenkomst en natuurlijk reiskostenvergoeding. Per locatie hebben we een contactpersoon vrijwilligers (CPV), daar kun je terecht met vragen. Goed geregeld dus!

Wat vrijwilligers nodig hebben

 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers bieden

 Vrijwilligersvergoeding

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!