“Een perfect zondagsfeest”

Maandag 10 juli 2023

Door Redactie

Gezellige mensen, lekkere drankjes, goede muziek en felle zon (met een beetje regen). De perfecte omstandigheden voor een mooie middag. Vandaag keerde de Apeldoornse StadsOase, georganiseerd door GIGANT, terug op het van Reekumplein.

Een mooie middag

Rond 14:00 stroomde het Van Reekumplein stroomde al snel vol met mensen vol vrolijkheid en positieve energie. Een uur later zette MARTH het aanwezige publiek in vuur en vlam. Onder de mensen heerste een fijne sfeer. Jolanda woont al haar hele leven in Apeldoorn, maar is dit jaar voor het eerst aanwezig bij de StadsOase: “Ik woon op fietsafstand van het centrum en ik las erover op Facebook. Tot nu toe zit het weer nog mee en is de sfeer gemoedelijk. Ik verheug mij vooral op Ciao Lucifer, ik heb ze al eerder gehoord in Nijmegen.”

Relaxte vibe

Pieter is een echte Apeldoorner en hielp als vrijwilliger. Hij omschrijft het evenement als ‘een lekker hip event, voor jong en oud.’ De zomerse sfeer beviel hem: “er hing een lekkere, relaxte vibe. Het was een perfect zondagsfeest.” Laat in de middag sloeg het weer toch om. Vanwege de slechte weersvoorspellingen werd het optreden van Ciao Lucifer niet buiten, maar binnen gehouden. De organisatie heeft dit gemeld op haar Facebook-pagina, maar volgens een reactie onder die post had deze communicatie beter gekund. Iemand schreef: ‘Het zou handig zijn geweest als je dit ook in het Facebookevenement had gedeeld. Dan had ik het op tijd gezien en was ik alsnog gekomen.'”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!