Eerste artiest Bevrijdingsfestival Apeldoorn 2023 bekend

Dinsdag 7 maart 2023

Door Redactie

Vier de vrijheid op 5 mei in Apeldoorn! Het Zwitsalpark wordt weer omgebouwd tot de festivallocatie van Bevrijdingsfestival Apeldoorn. Het festival biedt een gevarieerd programma op het hoofdpodium voor jong en oud, terwijl DE LOODS heropend wordt met House Music. Ook is er een foodcourt met diverse foodtrucks. Het festival is gratis toegankelijk voor iedereen.

De eerste artiest

De eerste namen voor het Bevrijdingsfestival in Apeldoorn zijn vastgelegd en de eerste artiest die bekend is gemaakt is Apeldoorner WAYLON. De rest van de line-up wordt later bekend gemaakt.

Gewoon Willem

De Apeldoornse country- en rock-grootheid stond afgelopen zaterdag nog in Orpheus met zijn theatertour ‘Gewoon Willem’. In de theatershow vertelt Waylon over zijn leven en duikt hij dieper in de wereld van de Nederlandse popmuziek.

Editie 2022

Bij de vorige editie van Bevrijdingsfestival Apeldoorn stonden OG3NE, Tim Dawn, Poar Neem’n, RemmenLos, Yellow Pearl en Mono geprogrammeerd.

Food Court

Voor sommige bezoekers van een festival is de line-up van foodtrucks bijna net zo belangrijk als de line-up van artiesten. Tijdens Bevrijdingsfestival Apeldoorn is er geen gebrek aan eten, van vegan tot broodjes hamburger. Binnenkort wordt de volledige line-up van foodtrucks bekendgemaakt.

Fun for kids

De organisatie denkt met het aanleggen van een Vrijheidstuin voor kinderen ook aan haar jongste publiek, nadat er vorig jaar geen activiteiten waren voor kinderen.

Gratis toegang

Het festival biedt twee podia, het hoofdpodium en housemuziek-podium De Loods. De organisatie geeft via de website van Bevrijdingsfestival Apeldoorn aan nog op zoek te zijn naar vrijwilligers. Het gratis toegankelijke festival opent om 12:00 de poorten voor publiek en eindigt om 00:00 uur.

Meer informatie

Meer informatie over het festival vind je binnenkort op de website, Facebook of Instagram van Bevrijdingsfestival Apeldoorn.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!