Eerste COVID-19 snelteststraat Apeldoorn is een feit

Dinsdag 27 oktober 2020

Door Redactie

Klaus Hausmann via Pixabay

In samenwerking met initiatiefnemer BuroVitaal slaan de Apeldoornse organisaties Arbodienst BrinQer, Bedrijvenkring Apeldoorn, Installatiebedrijf Hamer en Jans Uitzendbureau de handen ineen met een snelteststraat waar voor 89 euro (inclusief BTW) zowel particulieren als medewerkers van bedrijven terechtkunnen. De snelteststraat is vanaf komende donderdag, 29 oktober, te vinden aan de Prinsenweide 12 te Apeldoorn.

Hamer klopte bij Arbodienst BrinQer aan met de vraag of ze COVID-19 sneltesten konden verzorgen. Dat kon BrinQer op dat moment niet, maar BrinQer zag de behoefte van bedrijven aan een sneltestfaciliteit in Apeldoorn snel groeien. Hamer en BrinQer hebben vervolgens samenwerking gezocht met BuroVitaal die het internetplatform www.covid19sneltest.nu ontwikkeld heeft dat al in Zwolle en Meppel actief is. Onder de vleugels van dat platform is vervolgens een COVID-19 snelteststraat in Apeldoorn opgericht.

Binnen een half uur

Jans Uitzendbureau heeft de werving van het Covid testteam voor haar rekening genomen en vervolgens is ook Bedrijvenkring Apeldoorn (BKA) aangehaakt om de sneltestfaciliteiten aan haar leden aan te bieden. Bij de Apeldoornse COVID19 snelteststraat kunnen dus zowel particulieren als bedrijven terecht. De coronatest wordt afgenomen door goed opgeleide medewerkers. Binnen een half uur ontvangt een geteste persoon de uitslag van deze, door de overheid goedgekeurde, COVID-19 sneltest.

Aanmelden voor een sneltest kan via: https://covid19sneltest.nu/ (mogelijk vanaf 28 oktober)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!