Eerste Dille & Kamille in Apeldoorn geopend

Donderdag 23 februari 2023

Door Kevin van Es

De binnenstad van Apeldoorn is een winkel rijker. Het eerste Apeldoornse filiaal van Dille & Kamille is vandaag officieel geopend. Om klokslag 09:30 gingen de deuren van het pand aan de Hoofdstraat voor het eerst open voor bezoekers. Algemeen directeur, Hans Geels, wenste het team via social media heel veel succes met de eerste klanten. De winkel kent een zeer gevarieerd aanbod, zoals; kruiden, servies, keukengerei, toilet- en tuinartikelen, woonaccessoires en nog veel meer. De producten in de populaire winkel zijn zoveel mogelijk gemaakt van natuurlijke materialen. Het filiaal aan de Hoofdstraat is de 43ste Dille & Kamille winkel.

Natuurlijke eenvoud

De werknemers van de net geopende winkel hadden de handen vol aan de bezoekers die in grote aantallen op de winkel afkwamen. Cindy is assistent vestigingsmanager van Dille & Kamille in Apeldoorn en is erg blij met de komst van de winkel in Apeldoorn. “Ik zoek zelf tijdens het shoppen altijd een Dille & Kamille op,” aldus Cindy. Liselotte Feenstra is marketeer bij Dille & Kamille en vertelt: “Het is een super mooie winkel waar je tussen het winkelen door even tot rust kunt komen en kan genieten van onze natuurlijke eenvoud.” De bezoekers van het Apeldoornse filiaal delen deze mening. “De muziek en de kleuren van de winkel stralen een en al rust uit,” vertelt een bezoeker. Ze is al jarenlang klant van het filiaal in Deventer en is super blij dat er nu ook een winkel in Apeldoorn is.

Warm ontvangst

De klanten werden door de medewerkers ontvangen met een koekje en een glimlach. De eerste 300 betalende klanten kregen een special edition Dille & Kamille- tas cadeau. Eén uur na de opening was de voorraad al gehalveerd. Op de tas staat de datum van de opening en het pand van Dille & Kamille in Apeldoorn afgebeeld.

Filialen

Het bedrijf heeft winkels in Nederland, Duitsland en België. De eerste winkel werd in 1974 geopend in Utrecht. De oprichter van Dille & Kamille, Freek Kamerling, wilde met natuurlijke eenvoud een tegenreactie bieden op de opkomende wegwerpmaatschappij. De gloednieuwe winkel in het centrum van Apeldoorn heeft een oppervlakte van 280 vierkante meter en is verbouwd met materialen die zo min mogelijk het milieu belasten.

De winkel is sinds 23 februari geopend, neem voor meer informatie een kijkje op de website van Dille & Kamille.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!